Oppdatert 08.03.2022

COYO – Meksikansk restaurant og bar.

Sørenga har etter årene blitt et svært populært område både for bade entusiaster, men og for mat entusiaster. Trendy spisesteder på Sørenga ble etablert en etter en og er i dag en populær sjøfront å nyte både lunsj, middag eller en autentisk italiensk sorbet fra PARADIS Gelateria.

Denne autentisk meksikanske restauranten har en beliggenhet som gjør enhver restauranteier sjalu. Coyo er både trendy, hipt og har en unik utsikt mot Oslo fjorden som få har. Menyen består av eksemplariske retter som gjør at denne kulinariske matopplevelsen tar deg rett til Sør-Amerika ved den første smakebit. Menyen varierer fra tid til annen men serverer gang på gang unike og særegne retter som får smaksløkene til nye høyder. Om man skulle valgt noen anbefalinger på menyen er det nokså vanskelig å skulle fremme noen utvalgte retter da alt er svært fristende. Coyo serverer ceviche, tostadas, tacos, ensaladas og noen spesialiteter som Entrecôte en salsa verde og Birria.  

Glutenfri restaurant i Oslo, Coyo.
Restauranten COYO.
Autentisk meksikansk restaurant Coyo, Sørenga Oslo.

Hele restaurant opplevelsen er svært hyggelig fra første steg inn i lokalet. Servicen på de ansatte er upåklagelig og enhver allergi-tilpasning i matveien er en fryd i seg seg. Igjen så savner man overhodet ikke de visse matvarene som ble igjen på kjøkkenet og kokken har implementert andre råvarer for en fullverdig rett. Om du ikke tåler kontaminering ved for eksempel fritering kan man spørre etter ferske mais lefser til de ulike rettene som en tilpasning. Det er en ro å spise på Coyo selv om restauranten er full av gjester, servitørene har en behagelig og komfortabel kundeservice og bærer lite preg av en stressende dag – selv på en solrik lørdag i Juli.

Spør en i betjeningen om vinanbefaling og du vil overhodet ikke bli skuffet. Som nevnt er restauranten svært populær og det anbefales å bestille bord, det er mulighet å sette seg på venteliste ved inngangen til restauranten óg.

Meny herbooking av bord her

Avslutt kvelden på vinbaren VIN på Bjørvika.

Adresse COYO – Sørengkaia 165, 167, 0194 Oslo.

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt