Oppdatert 18.04.2023

Britiske museet.

London har flere museer man kan utforske, de mest populære er det britiske museet, Victoria og Albert museet og det naturhistoriske museet for å nevne noen. Det britiske museet er å anbefale å ta turen innom, museet befinner seg bare en kort spasertur fra det populære byområdet covent garden.

Museet har internasjonale historiske gjenstander og tilbyr dermed en unik og særpreget utstillinger. Det britiske imperiet bestod av hele 57 kolonier som gjør at dette er et største imperiet i verdenshistorien. Grunnet koloniseringen har man i dag mulighet til å se historiske gjenstander fra en rekke deler av verdenen på det britiske museet. Det er gratis inngang på museet, men de har også utstillinger som man må kjøpe inngangs billett til.

En av de mest populære utstillingene er den Egyptiske i rom 62-63, inngangsbillett til utstillinger finner du her, det anbefales å forhåndskjøpe billett. Med enestående skulpturer, egyptiske kister og historiske objekter er det ikke rart at denne utstillingen er verdenskjent. Museet består av over 60 kunst gallerier der man kan se blant annet utstillinger som Egyptian mummies: exploring ancient life og Rome: City and empire.

Se oversikten over kolleksjonene her & kart over museet her.

Hvis du følger den lange hvite trappen opp til øverste etasje finner du museets restaurant, her har man mulighet til å kjøpe en matbit, men anbefaler å ta turen ut fra museet og ned til Neal´s Yard for lunsj – her finner du en rekke trendy spisesteder. Anbefaler Wild Food Café.

Adresse: Great Russell St, London WC1B 3DG, Storbritannia.

Reklame – Kjøp posters her.

Bestilling av reiseguide.

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt