Oppdatert 08.03.2022

Ekebergrestauranten – en gourmet restaurant.

Opp i høyden og en 16 minutters rask trikketur fra Jernbanetorget i Oslo finner du en gourmetrestaurant med en helt unik utsikt utover Oslo. Det høye taket i lokalet gir rommet en luftig og komfortabel stemning, restauranten har en elegant stil og med de mange hvite dukene brer rommet er inntrykket svært estetisk preget. Menyen følger sesongene og en anbefaling er å besøke restauranten på tidlig høst. Med sine smaksrike retter er Ekebergrestauranten en gourmet restaurant som serverer nye og spennende kulinariske matopplevelser. Ekebergrestauranten er en førsteklasses restaurant i Oslo man absolutt burde prøve.

Restauranten oppleves som en stilrent og estetisk vakker fransk restaurant og servicen er i samme høye skala. Det må dessverre nevnes at allergi-tilpasning har vært varierende utifra hvilken servitør som har mottatt bestillingen som er beklagelig. Utsikten gjennom de høye vinduene skildrer flere av Oslo sine hengivende attraksjoner og severdigheter. Rettene som serveres er et fortryllende syn og det er ikke vanskelig å bestemme hvor øyet skal se under måltidet. Spør betjeningen om vinanbefaling.

Gourmet restaurant i Oslo.
Glutenfrie restauranter i Oslo, Ekebergrestauranten anmeldelse.
Ekebergrestauranten Oslo, anmeldelse.

Menyen følger som nevnt sesongene og består av en naturlig kombinasjon av vilt, storfe, fisk og noen vegetar retter. Ekebergrestauranten tilbyr både en lunsjmeny og en større middagsmeny med både 3-5 og 7 retters til en middagsmeny som er

Restauranten er svært populær og det anbefales å bestille bord, det er og mulighet for uteservering på terrassen i perioder. Transport muligheter her.

Meny herbooking av bord her

Avslutt kvelden på vinbaren VIN på Bjørvika.

Adresse Ekebergrestauranten – Kongsveien 15, 0193 Oslo.

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt