Oppdatert 18.07.2022

Hanami – en kulinarisk matopplevelse på Tjuvholmen.

Hanami er et perfekt spisested i Oslo om du ønsker å heve smakssansene dine til nye høyder, her kan du til og med være vågal å bestille den anerkjente wagyu steak. Når det kommer til sushi i Oslo er valget enkelt, for på enden av Tjuvholmen finner du en trendy japansk restaurant som er en mat og smaksopplevelse man bare må prøve. Hanami er selve definisjonen på en kulinarisk matopplevelse, og noe av det beste med hele restaurant opplevelsen er hvor enkelt det er å allergi tilpasse de mange unike rettene.

Hanami spesialiserer seg innenfor det japanske kjøkkenet og lykkes svært med det. Anbefaler å bestille noe av deres unike retter som tilberedes på robata-grill. Menyen følger de fire årstidene og havner du innom Hanami i løpet av høsten, anbefales en av rettene med vilt – Hjort med grillet søtpotet, port-marinerte bjørnebær, jordskokk kum, teriyaki og grønnkålchips. Cevichen er alltid en fabelaktig innertier – Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili.

Hanami sin meny her.

Glutenfritt på Hanami Restaurant Tjuvholmen, Oslo.
Bestilling av reiseguide.
Sentralt Restaurant Hanami i Oslo.
Kulinarisk matopplevelse Hanami, Oslo.

Restauranten har og et stort utvalg av sushi, sashimi og småretter i en verdensklasse. Hanami er svært populær og det anbefales å bestille bord i god tid. Booking av bord her.

Adresse: kanalen 1, 0252 Oslo

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt