Oppdatert 05.03.2023

La Biennale di Venezia.

Venezia biennalen er en relativt stor samtidskunstutstilling som er hvert andre år og den 23 april 2022 åpner den 59 utstillingen. Den nordiske (Norge, Sverige og Finland) paviljongen er tegnet av den norske og anerkjente arkitekten Sverre Fehn. Paviljongen minnes av Ludwig Mies Van Der Rohe som per dags dato befinner seg i Barcelona. Innad i Giardini della biennale er det hele 29 internasjonale paviljonger som blant annet Frankrike, Tyskland, Sveits, Nederland, Belgia, Uruguay og Australia for å nevne noen.

Det er ulike kunstutstillinger satt opp i de ulike paviljongene. Sett av god tid når du besøker Biennalen slik at du får mulighet til å rekke å besøke flere paviljonger. For mer informasjon, åpningstider og utstillinger her. Et liste tips – ved siden av biennalen befinner det seg en av øyens få parker, her kan du sette deg ned å ta en pust i bakken. Husk at det ikke er lov til å gå i bikini i Venezia.

Adresse: Ca’ Giustinian, San Marco 1364/A
30124 Venice.

Kunstmuseum i Venezia.
Veneziabiennalen, en samtidskunstutstilling.
Tegnet av arkitekt Sverre Fehn.
Bestilling av reiseguide.

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt