Reklame – innlegget inneholder affiliate lenker for Strawberry.
Oppdatert 23.10.2023

THE HUB

Oslo Reiseguide.

Sentralt i Oslo ligger en av Oslos flotteste hotell – The Hub, en av de nyeste kunstverkene i en stor portefølje til hotell kongen Petter Stordalen. Entreen er moderne, det er høyt under taket og man vet ikke helt om man skal se på det bueformede taket over resepsjonen eller det blå store bevegelige bildet som rammer inn heisene. Servicen på de ansatte er upåklagelig og etter en gjennomgang av morgendagens frokost er det bare å glede seg til å stå opp.

Oslo er en fin destinasjon å besøke året rundt, om det er påskeferie, sommer eller desember så går du ikke tom for restauranter, attraksjoner eller museer å besøke. Derimot kan det være vanskelig å velge hvilket hotell man skal velge og hvilken booking tjeneste man bør benytte seg av. Strawberry tilbyr over 200 hotell i 5 land, her finner du et bredt utvalg som garantert når opp til dine ønsker. The Hub er absolutt en soleklar vinner for hotellovernatting i Oslo. Nyt en herlig middag på hotellets restaurant og avslutt kvelden på takterrassen.

Clarion Hotel the hub Oslo.
Clarion Hotel the hub Oslo.
Clarion Hotel the hub Oslo.

Ved å booke The Hub som ditt neste overnattingssted i Oslo kan du kombinere storby og avslapning i ett. Benytt hotellets velvære avdeling i underetasjen og start dagen med å nyte litt tid i bassenget, saunaen eller lese en bok på en av de komfortable wellness sengene.

I medlemskapet til Strawberry er det flere gode medlemsfordeler. Det lønner seg å benytte samme bookingselskap i en lengre periode som gir opptjening av bonuspoeng og høyere medlemskap som i seg selv tilbyr flere goder til deg som kunde.

De fire medlemskapene går fra blue, silver, gold og platinum – de ulike fordelene som gjelder innad de ulike medlemskapene kan du lese mer om her.   

Strawberry har flere unike hotellpakker som passer deg og ditt formål. Om du ønsker litt ekstra luksus i hverdagen eller om du skal på familie tur kan du sjekke ut de ulike pakkene som du finner på tilbuds-linkene i dette innlegget.

Årets gave til deg selv burde være en hotellweekend med basseng tilgjengelig. Med Weekender kampanjen får du nå 20% på hotellbookingen om du bestiller minimum 2 netter før 29. Desember! Denne pakken har restriksjoner så les deg godt om før du bestiller.

The weekender her.

Strawberry kjører nå en kulinarisk kampanje med juleinspirert 3- retters middag og frokost inkludert i bookingen! En storbyferie enten som par-reisende eller ha med en reisekamerat så tilbyr Oslo en rekke spennende severdigheter og attraksjoner som passer perfekt nå til våren. Denne pakken har restriksjoner så les godt om før du bestiller.

3-retters middag kampanje her.

Clarion Hotel the hub Oslo.
Clarion Hotel the hub Oslo.

Adresse: Biskop Gunnerus’ gate 3 Ground floor, 0155 Oslo.

Annonse

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt