Oppdatert 21.04.2023

4 reisetips for en mer behagelig flytur.

Det skal nok sies at det er noen nødvendigheter man burde ha med seg når man skal ut å reise. Om det så er en kort tur til København eller en litt lengre flytur til London eller hele veien til Bali så ønsker man at den skal være så komfortabel som mulig.

Annonse

1.

Hva trenger man til en lengre flytur? Om det er kun 1 ting man trenger på en flyreise så er det støydempende headset, og hvilket headset er best å bruke på fly? Med den nyeste hodetelefon teknologien rangerer Bose på toppen av listen. Du finner headset her og Earbuds her.

2.

Gjennomsnittlig temperatur i flykabinen er mellom 22 til 24 grader, men dette varierer fra de ulike flyselskapene. Hovedgrunnen til at temperaturen er på den lavere siden er for å unngå at passasjerer får hypoksi under flyturen. Det er forståelig at det ikke er nok puter og pledd til alle passasjerer, men til langdistanse flyvninger er det lurt å gå til innkjøp av et reise-set som dette.

3.

Meld deg inn i de rekke flyselskapenes medlemsklubb, her får du mulighet til for eksempel opptjening av bonuspoeng som du kan benytte på en senere reise, tilgang til lounge og i noen sjeldne tilfeller gratis oppgradering. De mest populære er United, Emirates, SAS og Norwegian.

4.

Det er forfriskende å kunne nyte en god kopp kaffe før man ankommer destinasjonen, men visste du at kaffen du får servert på flyet er som regel enten koffeinfri eller lavt innhold på koffein? Noen teorier og strategier nevner at de serverer kaffe med lavere kvalitet på flyet slik at man heller går til innkjøp av en kaffe på flyplassen som er verdt å drikke. Takk heller ja til kabinansatte som kommer med varmt vann og ha med deg et par instant coffee sticks til flyturen.

Annonse

Bestilling av reiseguide.

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt