Oppdatert 19.04.2023

TATE MODERN.

Kunstmuseet Tate modern er et museum som passer om du er kunst interessert eller ei. Museet huser en rekke verdenskjente verk fra 1500 tallet til moderne tider. Museet består av malerier, skulpturer og har ekstraordinære utstillinger som varier fra en tid til annen. Flere av utstillingene har gratis inngang, men

En utstilling som er verdt å få med seg er 20 års jubileet med Yayoi Kusama med utstillingen infinity mirrored room. Den blir stående frem til 12. 06.2022. Pris for inngang er fra ₤ 5-10. Andre utstillinger som er verdt å få med seg er Materials and Objects som befinner seg Natalie Bell Building level 4 West – gratis inngang. Det kan være vanskelig å finne frem til alle de ulike utstillingene inne i denne betong blokken. Selve midtpunktet til museet er et stort åpent areal, her pleier det å være utstillinger som baserer seg på lyd, utstillinger med store objekter eller materialer og objekter som henger fra taket. Husk å ta med en brosjyre som er ved inngangene så er det enklere å finne frem.

Inside TATE modern in London, England.
Inside the art museum TATE modern in London England.

De nærmeste metro stasjonene er Black friars og Southwark, du kan benytte sette opp reisen din her. Når du allerede er i nærheten av TATE Modern er det andre attraksjoner og severdigheter som du kan besøke når du først er i London. Ikke langt unna har du Tower of London, Tower Bridge og det populære spisestedet Coppa Club. En annen mulighet er å gå over millennium bridge til St. Pauls Cathedral – herfra er det god metro forbindelse fra stoppet St. Pauls til sentrumskjernen.

Et lite ekstra tips er at London er fylt med påskeegg fra Harry Potter – rett ved siden av TATE Modern er millennium bridge.

Addresse. Tate Modern Bankside London. 

Bestilling av reiseguide.

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt