Oppdatert 15.02.2022

KÖL – Bar og bistro.

I hjertet av rosenes by, Molde ligger KÖL plassert ved Sjøfronten. En beliggenhet de fleste restaurant eiere drømmer om med en utsikt så vakker at man klarer ikke bestemme om man skal nyte synet av maten som blir servert eller Moldepanoramaet som består av 222 topper.

Kjøkkensjefen har tidligere nevnt at han ikke er så glad anmeldelser “Det verste jeg vet” nevnte han blant annet. Hvorfor kan man undre da rettene de serverer kan måles med en av de beste steakhouse restaurantene i Barcelona – 9 Reinas. Det er ikke rart at kvaliteten på råvarene i denne restauranten er ut av en annen verden med de kvalitetssikre lokale leverandørene sine. KÖL sin and må også utnevnes som en kulinarisk matopplevelse man ikke hadde trodd lille Molde kunne by på, absolutt en soleklar favoritt. Dermed om man eventuelt trenger allergi-tilpasning er dette den beste restauranten i Molde som 100% uproblematisk smekker sammen en så god og sammensatt rett at du overhodet ikke savner råvarene som ble igjen på kjøkkenet. Om du har et restaurant besøk du skal på i Molde, bør absolutt KÖL være på toppen av listen.

Restaurant i Molde - Køl bar og bistro.
Glutenfri restaurant i Molde, Køl.
Andebryst servert fra Køl bar og bistro i Molde.

Kvaliteten på servicen og de ansatte befinner seg og i en høyere klasse, hele opplevelsen å spise på KÖL er fra start til slutt en behagelig og atmosfærisk opplevelse. Spør en i betjeningen om vinanbefaling og du vil overhodet ikke bli skuffet. Prismessig hvis man sammenligner restauranten med Ekebergrestauranten i Oslo er dette et kupp.

Avslutt kvelden på vinbaren Syd som befinner seg noen få hundre meter fra KØL.

Adresse: Torget 2, 6413 Molde..

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt