Oppdatert 10.02.2022

Tapas Bar CaPaco.

I en smal og sjenert sidegate befinner det seg en autentisk spansk tapas restaurant med en så bra sammensatt meny med smaksrike kombinasjoner og retter at den middels-lange flyturen med norske charterturister er 100% verdt det.

Det kan være litt vanskelig å finne frem til restauranten, men når du først har funnet frem blir du møtt med en så varm og vennlig velkomst av restauranteieren at den lille frustrasjonen forsvinner raskt. Etter en kort samtale med eieren får du raskt følelsen av at denne restauranten betyr mye for han. Overraskelsesmomentet (som kanskje ikke er så overraskende på denne øyen) er jo så klart at denne spanjolen selvfølgelig kan flytende svensk. Menyen er tilsvarende en middels prisklasse og kan etter flere besøk anbefale Bar CaPaco til en hver besøkende til øyen. Om du befinner deg i Puerto Rico, Meloneras eller San Augustin er den korte taxi turen til Playa Del Ingles så absolutt verdt det. I kjent spansk stil får du servert en og en rett, dette er en restaurant du tar deg god tid å besøke.

Tapas in Gran Canaria. Travelhedge.
Restaurant på Gran Canaria, Bar CaPaco.
Bar CaPaco, Playa del Ingles.
Ramón Bilbao 2016 er en fyldig og tørr rødvin med lang avslutning. En noe avansert vin med noter av eik, sjokolade og svart pepper – ypperlig til tapas.

Ved første øyekast på denne restauranten ser du relativt raskt at den er liten i areal, slik som de fleste spanske bodegaer er. Om du er så heldig og får reservert et bord anbefales det å sitte ute, det er ikke den mest spektakulære utsikten men det er uansett maten her som er den kulinariske utsikten du skal fokusere på. Du får tildelt et A4 ark med utvalget av tapas rettene de serverer for tiden, på arket krysser du av for hvilke retter du ønsker å bestille og servitøren kommer gjerne med en anbefaling eller to! Kulinariske smaksopplevelser som blåskjell med avokado krem, smaksrike gambas Pil-pil og spanske tradisjonelle albondigas er blant noen retter som var på menyen. Ved allergi tilpasning er det overhodet ingen problem og de legger gjerne til rette så langt det lar seg gjøre. Fantastisk service! Vær obs på åpningstidene.

Adresse: C. la Palma, 16, 35100 San Fernando de, Las Palmas, Spania.

disfruta la comida!

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt