REISETIPS

REISETIPS ITALIA

Det kan være vanskelig å vite alle de forskjellige skikker og normer på de diverse destinasjonene man skal reise til, og det store uendelige spørsmålet; skal man tipse? 

Les mer her

HOTELL GUIDEN

Denne hotell guiden er uavhengig av destinasjonen og dermed kun en pekepinn av ulike tips og triks for å optimalisere hotell bookingen din. 

Les mer her

5 TIPS TIL Å REISE MED MAT-ALLERGI

Det er forståelig at man har en del begrensninger når man har allergier og intoleranser som skal tilpasses på en restaurant. Her får du 5 tips til reisen din.

Les mer her

REISETIPS

Mye ulike regler når det kommer til reiseforsikring. Her får du 6 reisetips uavhengig av destinasjonen. Dette er en ment som en pekepinn da det er det er ulike retningslinjer.

Les mer her

ENKLE REISETIPS TIL FLYTUREN

Om det så er en kort tur til København eller en lengre flytur til London eller hele veien til Bali så ønsker man at den skal være så komfortabel som mulig.

Les mer her

REISETIPS VENEZIA

 Interiøret på de fleste hotellene i Venezia er langt fra moderne og det er sjarmen med Venezia. Skarpe farger preger både tepper, senger og vegger på disse hotellene og er en opplevelse i seg selv. 

Les mer her

REISEARTIKLER

Bli bedre kjent med museer som inneholder verk fra verdenskjente kunstnere, historiske monumenter til arkitektoniske bygninger som La Sagrada.

Les mer her

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt