Travelhedge in Tate Modern, London.

Travelhedge


Travelhedge ble etablert i 2017, en reiseblogg med forkjærlighet på kulturelle reiser med et hovedfokus på kulinariske matopplevelser i utlandet ved tilpasning av mat-allergier.

Travelhedge tilbyr reiseguider, artikler og restaurant anmeldelser gratis. Du kan òg bestille personlig reiseguide til valgfri destinasjon med oppsett av byens begivenheter, attraksjoner, severdigheter og restaurant tips skreddersydd til dine egne unike interesser. Du finner også en rekke reiseartikler som er utpreget og valgt ut som en av de større attraksjonene og severdighetene du bør besøke på din reise.

Navnet Travelhedge stammer fra en årrekke med reising i utlandet der de fleste ikke klarer å uttale navnet “Hege” derav kom kallenavnet “hedge” og slik ble Travelhedge til. En visjon om at enhver reisende med en tilpasning i matveien skal kunne nyte en kulinarisk rett i utlandet.

All informasjon fremstilt på denne nettsiden er skribentens subjektive syn på destinasjon, kulturelle begivenheter og restaurant besøk. Vi har opphavsrett og eier dermed alle bilder presentert på denne nettsiden, med mindre noe annet er oppgitt. Fotograf er bilde-kreditert med link til fotografens side der du kan kjøpe posters. Ved kilder benyttes de offisielle nettsidene som reise artiklene omtales – museer, attraksjoner og severdigheter. Ytterligere informasjon fra guider, store norske leksikon og samtaler med lokal befolkningen fra de angitte destinasjonene.

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt