REISEARTIKLER

MUSÉE D’ORSAY

Langs Seinen i Paris finner du en av storbyens flere kunstmuseer, Musée d’Orsay. En enestående stor samling av kunstverk fra verdenskjente kunstnere kan du se her.

Les mer her

GIARDINI DELLA BIENNALE

En av verdens kunst biennaler befinner seg på den vakre øyen Venezia. Den norske arkitekten Sverre Fehn har utarbeidet den Norske paviljongen som du kan besøke i dag.

Les mer her

TATE MODERN

Kunstmuseet Tate Modern, en sjarmerende betongblokk kan minnes om innsiden på museet og en rekke ekstraordinære utstillinger befinner seg her.

Les mer her

LA SAGRADA DE FAMILIA

Basílica de la Sagrada Família utarbeidet av den katalanske arkitekten Antoni Gaudí er en severdighet som bør være prioritert nummer 1 når du besøker Barcelona.

Les mer her

VILLA MOSCONI BERTANI

 Villa Mosconi Bertani er en enestående, idyllisk vingård og er en av de eldste vingårdene i Valpolicella området som har produsert vin siden 1800 tallet.

Les mer her

DET BRITISKE MUSEET

 Med enestående skulpturer, egyptiske kister og historiske objekter er det ikke rart at denne utstillingen er verdenskjent. Museet består av over 60 kunst gallerier.

Les mer her

6 POPULÆRE ATTRAKSJONER OG SEVERDIGHETER I BARCELONA

Man har som oftest kun et par dager og man rekker forståelig nok ikke alt man ønsker å gjøre, så her får du noen tips til hva du absolutt bør utnytte tiden din på i Barcelona.

Les mer her

REISETIPS

En rekke reisetips.

Les mer her

THE HUB OSLO

The Hub er derimot en soleklar vinner for hotellovernatting i Oslo. Man er nok godt kjent med Petter Stordalens flotte hotell som befinner seg sentralt i hovedstaden – The Hub. 

REISEGUIDER

Reiseguider til flere destinasjoner.

Les mer her

GIARDINI GIUSTI

En hage fra renessansen er noe av det vakreste man kan se, det er noe med den italienske historien og arkitekturen som fanger øyet. En drømmeverden uten like.

Les mer her

LIDO, VENEZIA

En perfekt kombinasjon av sol og storbyferie ved å booke overnatting på Lido. For en spektakulær solnedgang tar du kveldsturen til stranden som befinner seg på sørsiden av øyen.

Les mer her

Travelhedge

Travelhedge er et digitalt reisemagasin med reiseguider, reiseartikler og restaurant anmeldelser med fokus på kulinariske matopplevelser

© 2017 – 2023 – alle rettigheter forebeholdt